• Doftljus

  Betygsätt inlägget

  Doftljus med personlig touch

  Vi producerar kundanpassade doftljus i private label där ni får bestämma över utseende, storlek och doft. Doftljusen kan användas i reklamändamål eller som giveaways och speciella gåvor med personliga hälsningar.

  Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb leverans, jämn kvalitet och en pålitlig service – till alla våra kunder. Våra doftljus tillverkas i Sverige av miljövänligt sojavax, som ger en jämn utbränning. Därmed kan ni vara säkra på att få miljövänliga, sotfria, giftfri, och väldoftande ljus oavsett vilken storlek ni väljer.  Alla dofter som blandas i är också IFRA godkända.

  Vi står för framtagningen av er unika doft och har mängder av olika glas och förpackningar att trycka er logotype eller ert företagsnamn på. Eftersom vi tillverkar ljusen från grunden så kan ni välja mellan att designa en helt unik doft eller välja en från vårt standardutbud.

  Ni  bestämmer allt: Storlek – Utseende – Doft – Förpackning. Leveranstiden på beställningar är 6-8 veckor beroende på årstiden och storleken på beställningen. Doftljus kan beställas från 250st. Vi erbjuder också lagerhållning och leverans utanför Sverige.

  Närtillverkad doftkvalité

  Våra doftljus är tillverkade i Sverige och håller den absolut högsta standarden både inom doftkvalité och brinntid. Ljusen tillverkas av miljövänligt och naturlig sojabönsvax och dofterna som blandas in är IFRA godkända. Vi tillverkar ljusen helt från grunden, så ni kan välja att antingen designa en helt unik doft eller välja en doft från vårt standardutbud.

  Med våra doftljus förmedlar ni en genuin och ombonad känsla.

  Kontakta oss