• Musik / Bakgrundsljud

  Tonsätt tillvaron

  Tystnad. Det kan vara en återförsäljares största fiende. Att spela bakgrundsmusik i kundutrymmen har blivit en hygienfaktor och utan musik känns det som om något saknas. Utrymmet blir helt enkelt obehagligt att befinna sig i. Med bakgrundsmusik vald med omsorg kan kunder och besökare enklare komma in i rätt stämning. Något som i sin tur leder till att kunden vill stanna längre, agera på spontanköp eller tvärtom skynda på till utgången.

  Beroende på vilken verksamhet ni har så finns det alltid en musiklösning för er, skapad utefter era behov. På Qonceptus designar vi bakgrundsmusik som förstärker en känsla, kommunicerar ett budskap eller döljer privat information.

  Våra musiklösningar är helt automatiserade vilket betyder att ni inte behöver tänka på något. Vi installerar och programmerar allt så att den enda som krävs är att sätta på elen så är musiken igång.

  Handplockad varumärkesidentitet


  Det finns flera olika parameter att ha i åtanke när man handplockar musik. Vi vill att  bakgrundsmusiken faktiskt ska göra skillnad och bygga en genomgående identitet. Det är först och främst era kunder som ska tycka om musiken, men det är förstås viktigt att ni också gör musiken till en del av varumärket. Nedan är tips att tänka på.

  • Musik bygger helhetsupplevelsen. Vad är det ni vill förmedla till kunden?
  • Musiken definierar. Hur låter ert varumärke? Det kunderna hör kommer de troligtvis komma ihåg länge och känna igen. Därför tittar vi alltid på vilka associationer ni vill att kunder ska få utav den musik som spelas,.
  • Vilka känslor ska väckas, hur vill ni spegla verksamheten i den musik som spelas?
  • Volymen avgör både känslan och uppmärksamheten. Att spela musiken högre än nödvändigt kan skrämma bort konsumenter och besökarna från ursprungssyftet. För lågt ljud kan däremot upplevas som brus och vara jobbigt för både kunder men också medarbetare under längre arbetsdagar.
  • Vad är huvudsyftet med musiken? Ska musiken dölja irrelevanta ljud vid kassan, liva upp döda zoner i lokalen, eller skapa extra exponering med olika typer av musik på olika avdelningar.
  • Vilka är era kunder och besökare som ska höra musiken. Vad är passande för olika åldersgrupper och vilken rytm ska musiken ha.
  • Vill ni skicka ut speciella reklambudskap och ha en egen internradio med kampanjer och erbjudanden.

  Musik - utan extra kostnader

  Vi på Qonceptus tror på effektivitet och en lönsam ROI.

  Vår musik är licensfri och  godkänd att spelas i en kommersiell miljö. På så vis behöver ni inte betala några extra avgifter till skivbolag genom organisationer såsom Stim och Sami.  Vi tar betalt utefter hur många anläggningar musiken spelas på samt hur stora de är, ni betalar alltså bara för det ni faktiskt använder.

  Testa musik gratis till din butik i 30 dagar.  Qoncept-paket liten butik 1 790:-/mån

  Qoncept-paket medel 2 990:-/mån

  Qoncept-paket stor butik 3 990:-/mån

  Vilket paket ska jag välja?

  Det som skiljer våra paket åt är att våra medelstora och stora paket har fler och bättre högtalare, starkare doftmaskin samt musik anpassade för större lokaler. Vi skräddarsyr givetvis också lösningar efter just din miljö.

  Våra paket är perfekta för de butiker och företagare som söker efter färdiga paketlösningar som är redo att bara monteras. Enkelt uttryckt är det en sammankopplad helhetsupplevelse - utan startavgift!

  Kontakta oss