• Ljudsystem

  Den bästa ljudkvalitén skapar kundupplevelser

  Har ni någonsin önskat att det fanns ett enkelt sätt att förbättra ljudkvalitén på bakgrundsmusik, tal och meddelanden som fyller de utrymmen ni spenderar tid på?

   Vi har hört era önskningar!

  Ljudkvalité har, likt belysning och doft, en stor påverkan på stämningen och den totala känslan. Att skapa en högkvalitativ ljudmiljö gör inte bara att utrymmet känns mer behagligt att vistas i, det har också ett positivt inflytande på kunden. Med bakgrundsmusik med bra ljudkvalité känner sig kunder mer välkomna och kan enklare komma in i rätt stämning. Det resulterar i att de spenderar längre tid i butiken och också spenderar mer pengar på era varor. Oavsett behov eller storlek på lokalen så skräddarsyr vi en lösning som passar er och håller den absolut högsta kvalitén.

  Vi erbjuder

  [Ljudsystem med kvalité] Med produkter från Yamaha garanterar vi att levera ljudsystem av hög kvalité

  [Mer än bara musik] Ljudsystemen förbättrar även ljudkvalité på tal och meddelanden

  [Flexibla ljudsystem]Vi erbjuder både ljudpaket eller skräddarsydda lösningar anpassade efter just era behov

  Ljudsystem med kvalitet från ledande tillverkare

  Kvalitéär ett viktigt ord för oss på Qonceptus, och vi har alltid fullt fokus på att uppnå just det. Därför har vi valt att jobba med produkter från Yamaha, där ordet “kvalitet” har styrt tillverkningen och produktutvecklingen av ljudsystem i över 40 år. Kvalité utgör ryggraden i alla deras produkter.

  Yamaha har mer än ett sekels erfarenhet av tillverkning av musikinstrument, samt omfattande erfarenhet av att bearbeta och leverera ljud. De har branschledande teknik som värderas högt av ingenjörer världen över. Samma bakgrund och engagemang ligger bakom de systemlösningar vi erbjuder för kommersiella installationer.

  Testa musik gratis till din butik i 30 dagar.  Qoncept-paket liten butik 1 790:-/mån

  Qoncept-paket medel 2 990:-/mån

  Qoncept-paket stor butik 3 990:-/mån

  Vilket paket ska jag välja?

  Det som skiljer våra paket år är att våra medelstora och stora paket har fler och bättre högtalare, starkare doftmaskin samt musik anpassade för större lokaler. Vi skräddarsyr givetvis också lösningar efter just din miljö.

  Våra paket är perfekta för de butiker och företagare som söker efter färdiga paketlösningar som är redo att bara monteras. Enkelt uttryckt är det en sammankopplad helhetsupplevelse - utan startavgift!

  Kontakta oss