Våra tjänster

Doftmarknadsföring

Dofter har direkt koppling till de djupaste delarna av vår hjärna. Förnimmer vi en doft kastas vi tillbaka till platsen där vi senast kände den, då doftsinnet är det sinnet med överlägset godast minne och starkast koppling till vårt känsloliv. Dofter påverkar oss därför mer än vi kan tro.

Genom rätt doftqoncept sammanför vi er varumärkesidentitet och känslan ni vill förmedla med kundens doftsinne. Alltså skräddarsyr vi en doft just för er och era önskemål.

Så oavsett om ni vill skapa en känsla av lyx, ge en frisk och fräsch fläkt, eller locka fram det inre barnet med doften av nybakade bullar, kan vi erbjuda rätt doft för er verksamhet.

Musik / Bakgrundsljud

Musik väcker känslor och engagemang, det skapar stämning och ger ert varumärke en chans att sätta tonen för hela kundupplevelsen. Med rätt bakgrundsmusik eller ljud kommer kunden vilja vistas längre i butiken samt skapa ett starkt band till just ert varumärke.

Vi kan designa ett unikt musikqoncept just för er, där handplockad musik kan varvas med unika atmosfärljud eller automatiserade reklammeddelande, om så önskas. Viss stämning eller särskilda reklammeddelande kan också placeras på den tiden av dygnet då den är är mest lämplig.

Oavsett vilken stämning ni erbjuder, eller vilken ton ni vill sätta kan vi designa ett Qoncept just för er. En stämning som i sin tur kommer bygga ert varumärke och också stärka er kundlojalitet – något som till och med forskning kan stärka.

Belysning

Belysning kan skapa allt ifrån en clean känsla till en ombonad och mysig atmosfär. Den är helt avgörande för hur rummet uppfattas. Belysning kan också placeras på så vis att de lockar kunder till vissa utvalda punkter och ni får full kontroll över vad som fångar deras uppmärksamhet.

Genom strategisk belysning bestämmer ni som företag över den känsla ni vill förmedla och rummet ni vill bjuda in i. Ni bestämmer helt över det som exponeras och det som förs till ljuset, om det så är en specifik produkt, del av butiken eller varumärket i sig.

Högtalarsystem

Qonceptus Group™ är auktoriserade återförsäljare till Yamaha CA som ligger i framkant på marknaden teknologiskt och har det bredaste sortimentet för att kunna ta fram den perfekta lösningen, oavsett hur er lokal ser ut.

I sortimentet erbjuder vi högtalare och mixers som programmeras in och kan spela allt från larmutropningar till behaglig bakgrundsmusik i högsta kvalitet.

Ljudduschar och ljudmaskering

Ljudduschar innebär att ett ljud kan höras bara på ett specifik plats. T.ex. när man står vid kaffehyllan kan man höra bakrunsljud från en rosteri. Ljudmaskering innebär att man gör det svårt att höra en person när den på en känslig plats. T.ex. på banken eller i kassan.

Digitala skärmar

Att använda digitala skärmar med optimerat innehåll på rätt plats höjer köpintentionen hos kunder markant. Genom att stimulera synintrycken på rätt sätt, med strategisk placerade skärmar, tar ni kontroll över visualiseringen av ert varumärke eller av en utvald produkt.

Vi på Qonceptus kan erbjuda in-house kompetens inom medieproduktion och kan tillsammans med er skapa det perfekta innehållet för att sprida just ert budskap och er identitet. Vi använder endast den senaste tekniken för att uppnå högsta möjliga kvalité.

Hygienartiklar / Private Label

Vi producerar även pumptvålar, rumsdofter och andra hygienartiklar för företag som vill ha full kontroll över de doftsignaler de sänder ut. Ni har möjlighet att designa produkterna efter egna önskemål vad gäller både utseende och doft.

Produkterna kan beställas i olika mängd där fokus ligger på högsta kvalitet och snabba leveranser.

Vi använder endast de bästa råvarorna och alla våra produkter är tillverkade av naturliga och miljövänliga ingredienser.

Unika doftljus

Med doftljus kombineras doftdesign med belysning som andas exklusivitet och omtanke. Tända ljus och rätt doft ger er verksamhet en fräsch touch där ni bestämmer helt över utseende och doft.

Vi har ett standardutbud av dofter och glas men tillverkar även unika ljus utefter era önskemål. Alla våra ljus är miljövänliga och gjorda med högsta kvalitet och lång brinntid. Vaxet är gjort av naturliga sojabönor och helt fri från stearin och kemiska tillsatser.

Kontakta oss

Qonceptus group AB.Varuvägen 9A. 125 30 . Älvsjö. Sweden

Sociala medier

© Qonceptus Group® 2019 - 2020