• ProAuto – BMW

  BMW återförsäljare i Mälardalen

  Betygsätt inlägget

  ProAuto AB

  Proauto är auktoriserade återförsäljare för BMW Group. I dagsläget finns tre butiker belägna i Linköping, Norrköping och Nyköping och samtliga ligger längs med E4:an. Proauto erbjuder ett stort utbud av BMW Premium Selection i butikerna.  De är även MINI-återförsäljare i Linköping och Norrköping.

  ÖNSKAN  

  Deras önskan var att genom doft locka fler kvinnor till att våga välja och vara mer delaktiga vid val av en ny bil till sin familjen – något som tidigare sällan var fallet. De ville även erbjuda sina kunder en unik och exklusiv upplevelse och på så vis ta deras service ett steg längre än övriga återförsäljare.

  QONCEPT

  Vi på Qonceptus valde därför att designa ett doftqoncept med en neutral men exklusiv ton som vare sig var överrumplande stark eller heller för söt. Doften är skapad så att den ger den känslan av lyx de flesta vill uppleva när de köper en ny bil. 

  RESULTAT

  Doftprofilen är likadan i alla Proautos butiker och skapar på så vis en tydlig identitetsdoft för dem.  Deras neutrala doftprofil skapar en välkomnande och exklusiv atmosfär oavsett vem du är och vad du gillar. Proautos signaturdoft ger nu alla utrymme att vara delaktiga i sitt bilköp samtidigt som de knyter an till just Proauto som återförsäljare.

   

  Kontakta oss